Wednesday, December 10, 2008

Terbaring Lesu

Seperti biasa bangun awal. Selepas selesai mandi, sarapan hari ini cuma oat segera dan hot chocolate. Ubat saya ambil seperti saranan Dr Labi.

Begitu juga tengahari. Makanan perlu dijamah sebelum menelan ubat. And my lunch for today is the most delicious 3 in 1 Cadbury Hot Chocolate bersama oat segera. Setelah itu, ubat ditelan.

Setiap kali setelah menelan ubat-ubat, saya pasti tertidur. Entah untuk ke berapa kali, saya terjaga dan hanya meminum air masak. Perut kelaparan. Apa daya. Hidup bujang, macam ini gaya nya.

Untuk makan malam, agak istimewa. Oat segera beserta 3 in 1 Cadbury Hot Chocolate dan mentega kacang. Sedap sungguh. Untuk esok, setelah di amati isi kandungan fridge, saya bercadang untuk meratah jem strawberi pula (mentega kacang dah habis).





mentega kacang yang dihabiskan hari ini

3 comments:

shah mikhael said...

adoi pemalas nya...
g ah blajar masak...
atau u nk i ajar y nsk syg oi..

I'm Free said...

huhuhu..tau lar Shah pandai masak...
tak yah ajar laa..nanti abang beli buku belajar masak k.. (ego nih)

Batdeaz ~ i'm keeping the other half said...

yuhuuu.. aku harap ko cepat sembuh. aku pon mc gak ari nih ngan besok.. jumpa balik korang ari senin.

btw, aku dah link ko nye blog kat aku nye blog... :P